Torna el barrankisme!!!

Tornen les barraques i sense gaires més mesures que anar amb mascareta... però tenim barraques!! Per variar les barraques brillen per la seva absència de concerts de metal...


 Barrakes de Banyoles:

Divendres 22:

22.30 h– The Tyets. Si parlem de l’escena urbana de casa nostra, hi ha un nom que s’està obrint camí de forma clara i ràpida amb un nou estil sota el braç, el trapetón, i unes lletres còmiques i quotidianes que estan enganxant a tota una generació. Parlem dels The Tyets, des de Mataró (El Maresme), duet que barreja trap, reggaeton, ritmes llatins i influències pop i autors de hits com Amics, tiets i coneguts amb Els Amics de les Arts, RRHH (Tinc una Casa), Hamaking, Menorca o Txarango al Canet Rock, alguns dels temes més coneguts pel públic que acumulen milers d’escoltes i reproduccions a les plataformes de streaming i que actualment presenten el seu disc debut, El Pipeig.

Informació de venta o reserva d’entrades pels concerts de Barraques es farà pública el divendres 15 d’octubre.

00.30 h– Cala Vento: Des que van començar a compondre junts l’any 2014, en Joan i l’Aleix han publicat trenta vuit cançons en diversos formats (singles, LP’s, EP’s, etc.) La seva música s’ha caracteritzat per l’immediatesa, la força i la intensitat emocional de qui viu apassionadament i es veu afectat més del compte per els dubtes d’una generació sense futur. Però, Cala Vento tenen la capacitat de transmetre optimisme i alegria des d’una posició aparentment fatalista. Després de varies gires al llarg de tot Espanya i Mèxic, la banda ha aconseguit una gran comunió amb un públic transgeneracional que comparteix els mateixos dubtes i angusties de les que parlen les seves cançons.

2 h. DJ.

Dissabte 23:

22.30 h. Carmen 113: Grup de música Pop Indie de Girona amb quatre discs publicats des del 2004. En el seu penúltim treball Discutir Desnudos, la banda va consolidar el seu so, apuntant cap a un pop més ballable amb el que va aconseguir situar-se en diverses llistes oficials d’Spotify. El cinquè disc és la seva evolució natural cap a l’univers del ritme i porta per títol Hipnótica. En aquest treball Carmen113 agafa el camí de la pista de ball com a horitzó a perseguir sense deixar d’explorar les emocions més intenses, des de l’eufòria a la més profunda nostàlgia.

Informació de venta o reserva d’entrades pels concerts de Barraques es farà pública el divendres 15 d’octubre.

00.30 h Juantxo Skalari: torna a l’actualitat discogràfica amb “Roots Market”. Tercer disc d’estudi juntament amb la Rude Band. Encara que primer va ser amb la formació Skalariak, és ara com Juantxo Skalari & La Rude Band mantenen l’esperit “Skalari” com a segell identitari nou discs després.

2 h Dj

Diumenge 24:

20 h Sey Sisters. The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur. Aquestes tres germanes de descendència ghanesa combinen les seves veus en vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos que són el vehicle per reivindicar el seu lloc i la seva identitat com a afrodescendents. En directe són emoció i energia en estat pur i, acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé, completen un apassionant cercle de bona energia i aire fresc que commou l’ànima i remou consciències.

Informació de venta o reserva d’entrades pels concerts de Barraques es farà pública el divendres 15 d’octubre.

22 h Maruja Limón. Maruja Limón segueix presentant el seu disc Ante mí. Una proposta que manté l’essència què les caracteritza: música vital que oscila entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins, però que arrisca amb noves sonoritats i temàtiques més complexes. Dona veu a les situacions menys visibles de la nostra societat, creant una narració musical que dona vida als silencis amb els que convivim quotidianament

00 h Pelukas. Pelukass són una de les millors bandes del circuit de versions. Ja no són únicament un dels noms de referència de les festes majors de les comarques gironines; cada cop tenen més presència a la resta del país. Aquesta carrera meteòrica, en un panorama musical tan competitiu i massificat, l’han aconseguit amb un espectacle magnífic que destaca per sobre de la resta de propostes. Amb Pelukass cada concert és únic i memorable.

Recomanació: el veterà Juantxo Skalari, el cantant de Skalariak




Barrakes de Girona:

Els concerts seran sense perimetració ni control d'aforament, però sí que s'haurà de portar mascareta. Aquests són els grups que tocaran a l'escenari de La Copa, a partir de les 22.30h, per dies:

Dijous 28 d'octubre: Biflats, Oques Grasses

Divendres 29 d'octubre: Fetus, Gundown

Dissabte 30 d'octubre: El Pony Pisador, Ebri Knight

Diumenge 31 d'octubre: Roba Estesa, Iseo&Dodosound

Dijous 4 de novembre: Marcel i Júlia, Buhos

Divendres 5 de novembre: Gatibu, Desakato

Dissabte 6 de novembre: Vinnie Kairos and Mad Phi i l'home estàtic, Extraño Weys, Zoo, Jazzwoman

Recomanem:

Fetus i Gundown : 




Desakato:



Fires populars i alternatives:


Recomanem:
Zombi Pujol i Deskarats






Comentaris